HoofdfotoHoofdfoto Sticker

Nieuws

Totale woonlasten berekenen voor woningen van Wonen Zuid

Is die leuke huurwoning voor mij betaalbaar? En welke woonlasten moet ik, naast de kale huur, nog meer betalen per maand? Met behulp van de nieuwe woonlastenmodule op www.wonen-zuid.nl krijgt u snel antwoord.
Woonlasten
Woonlasten zijn meer dan alleen huur en eventuele bijkomende servicekosten. Ze bestaan ook uit kosten voor energie en lokale heffingen. En als tegemoetkoming in de huur kan een deel van de huishoudens ook huurtoeslag krijgen. Via de woonlastenmodule van Wonen Zuid kunnen woningzoekenden eenvoudig zien of de woning qua huur maar ook voor wat betreft de totale woonlasten bij hun inkomen past. 
 
Bereken het op www.wonen-zuid.nl
Wonen Zuid biedt deze service voor haar totale woningaanbod. Dus niet alleen de woningen die we in Midden-Limburg aanbieden, ook voor de woningen die we in Zuid-Limburg via Thuis in Limburg aanbieden. 
Helaas kan dat nog niet via de website van Thuis in Limburg. Ga voor het berekenen van uw totale woonlasten naar www.wonen-zuid.nl en reken eenvoudig uit of de door ons aangeboden woning bij uw inkomen past. 
 
Reageren op een woning doet u nog gewoon via www.thuisinlimburg.nl
 
Woonlastenmodule
De woonlastenmodule bestaat uit twee delen. Een eerste deel waarbij voor vier veel voorkomende gezinssamenstellingen een indicatie van de woonlasten aangegeven wordt en een tweede deel waar op basis van de exacte gegevens van het huishouden een maatwerkadvies gegeven wordt. 
 
Filmpje


 overzicht

Reactie op:Totale woonlasten berekenen voor woningen van Wonen Zuid

*
*
 

Reacties op dit bericht

Er zijn geen reacties

« terug
Limburg in beeld

Breng zelf Limburg in beeld via: