HoofdfotoHoofdfoto Sticker

Over Thuis in Limburg

Op Thuis in Limburg vindt u het grootste woningaanbod van Limburg gepresenteerd op één overzichtelijke website. Deze website is een initiatief van negen limburgse woningcorporaties:
U kunt bij Thuis in Limburg terecht voor een huurwoning, een koopwoning, een parkeerplaats of garage. De website biedt informatie over de woningen en de diverse regio’s zodat u eenvoudig kunt kiezen waar u het liefst wilt wonen. Ook vindt u op Thuis in Limburg bouwprojecten op het gebied van nieuwbouw of herstructurering van de deelnemende corporaties. 
 
Waarom Thuis in Limburg?
Voorheen schreef u zich als woningzoekende in bij meerdere corporaties in een bepaald gebied. Dat vonden we niet klantvriendelijk en niet meer van deze tijd. Thuisinlimburg.nl is één overzichtelijke website met het complete woningaanbod. Ook kunnen we op deze manier onze service en dienstverlening aan u verbeteren. U kunt kiezen uit een groter aanbod van woningen en we houden u via tipberichten op de hoogte van vrijkomende woningen. Thuis in Limburg is voor u als woningzoekende dus dé website op het gebied van wonen in Limburg!
 
Vragen?
Als u vragen heeft, kijkt u dan eerst bij Hoe werkt het en bij Veelgestelde vragen. Wellicht dat u daar het antwoord op uw vraag al kunt vinden. Wilt u contact opnemen met Thuis in Limburg of één van de deelnemende corporaties? Kijk dan bij ContactLet op: Thuis in Limburg heeft geen eigen telefoonnummer. U moet echt even bellen met één van de aangesloten corporaties.

 

Print
Limburg in beeld

Breng zelf Limburg in beeld via: