HoofdfotoHoofdfoto Sticker

Legenda


Lees meer

(Nieuw)bouwprojecten

de Wal, Arcen

Het nieuwbouwplan aan de Wal omvat 12 nieuwbouw huurwoningen. Vier huurwoningen worden in de eerste bouwfase gebouwd, de overige huurwoningen worden gebouwd naar gelang behoefte.

Belangrijkste kenmerken

  • PlaatsArcen
  • Start verhuur of verkoopEind 2916
  • Verwachte opleverdatum2017
  • Woningtype(s)Eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen
  • Aantal woningen12, waarvan 4 zeker worden gebouwd
  • Koop of huurHuur
  • PrijzenOnder de huurtoeslaggrens
  • Meer informatieWoonwenz

Het nieuwbouwplan aan de Wal omvat 12 nieuwbouw huurwoningen. Vier huurwoningen worden in de eerste bouwfase gebouwd, de overige huurwoningen worden gebouwd naar gelang behoefte. 

Mix van woningtypes
Er zal gezocht worden naar een goede mix van twee woningtypes, de eengezinswoningen en de levensloopbestendige woningen. Bij een 'levensloopbestendige' woning liggen naast de entree, woonkamer en keuken, ook een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping bevindt zich een tweede slaapkamer / werkruimte. Deze woningen zijn geschikt voor kleine gezinnen, starters én senioren. De naam zegt het al; de woning is bereikbaar en geschikt voor iedere leeftijdscategorie. Traplopen is immers niet meer persé nodig. Eengezinswoningen hebben, met hun slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping, een meer klassieke indeling en hebben drie bouwlagen.

De huurprijzen van de te bouwen woningen liggen onder de huurtoeslaggrens. Huurtoeslag ontvangen is daarbij mogelijk, maar is afhankelijk van gezinssamenstelling, gezamenlijk inkomen en vermogen.

Planning
Dit jaar wordt het plan verder uitgewerkt. Wensen en opmerkingen van belangstellenden worden hier, voor zover mogelijk, in meegenomen. Na het doorlopen van de procedures en vergunningaanvragen hopen we in de loop van 2017 te kunnen starten met de bouw.

 

Interesse om te wonen in dit plangebied? Schrijf u nu alvast vrijblijvend in bij Thuis in Limburg. Uw inschrijfduur kan bij de toewijzing (in het aanbodmodel) straks een rol spelen. Op dit moment is nog niet bekend in welke model deze nieuwbouwwoningen worden aangeboden. Door het aanmaken van een eigen zoekproefiel kunt u per e-mail tipberichten krijgen als er woningen vrijkomen die aan uw wensen voldoen. U dient bij interesse te reageren op het aanbod voor de betreffende woningen. De nieuwbouwwoningen kunnen apart of als groep worden aangeboden. Dit aanbod verschijnt zodra belangrijke zaken zoals huurprijs, indeling, inkomenseis en prognose opleverdata bekend zijn. Kijk voor meer informatie op ONZE WEBSITE.

 

 

 

 

 

< Terug

PrintMail door
Limburg in beeld

Breng zelf Limburg in beeld via: