HoofdfotoHoofdfoto Sticker

Legenda


Lees meer

(Nieuw)bouwprojecten

Kerkhofweg Venlo-Zuid

Op de plek van het voormalig Enfa-terrein aan de Kerkhofweg in Venlo-Zuid bouwt Woonwenz 38 sociale huurwoningen. Het plan telt 17 eengezinswoningen en 21 levensloopbestendige woningen. Tevens worden er door Janssen de Jong nog eens 10 koopwoningen gebouwd (voor meer info hierover: projectontwikkeling@jajo.com of telefoon 088-355 93 33). Rondom de woningen worden diverse parkeerplaatsen en veel groen aangelegd. De nieuwbouw vormt de afronding van het herstructureringsproject van dit stukje deel van Venlo-Zuid.

Belangrijkste kenmerken

  • PlaatsVenlo-Zuid
  • Start verhuur of verkoopoktober 2016
  • Verwachte opleverdatummaart 2017
  • Woningtype(s)Eengezinswoningen, levensloopbestendige woningen
  • Aantal woningen38
  • Koop of huurHuur
  • Prijzenonder de huurtoeslaggrens
  • Meer informatieWoonwenz

 

38 sociale huurwoningen
De 17 eengezinswoningen (totaal woonoppervlak van circa 115 tot 120 vierkante meter) zijn ruim opgezet en hebben een grote woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en de badkamer. De tweede verdieping (ongeveer 21 vierkante meter) biedt volop mogelijkheden voor een extra slaap- of werkkamer. Elke woning heeft een tuin met een buitenberging en een eigen achterom. De 21 levensloopbestendige woningen, met een woonoppervlak van circa 100 vierkante meter, zijn geschikt voor kleine huishoudens, jong en oud. Op de begane grond de woonkamer met open keuken, een ruime grote slaap-, werk- of speelkamer en een badkamer. Op de ruime eerste verdieping nog een tweede slaapkamer.

Huurprijzen
De (kale) huurprijzen van de nieuw te bouwen huurwoningen liggen onder de huurtoeslaggrens van €710,68 per maand (prijspeil 2015) en varieëren per woning en bedragen c.a. €587,-, €629,- of €711,-. Huurtoeslag ontvangen is mogelijk, maar is afhankelijk van gezinssamenstelling, gezamenlijk inkomen en vermogen.

Inschrijven
De woningen worden vanaf 20 oktober 2016 op deze website gefaseerd geadverteerd en via verschillende verhuurmodellen toegewezen. U kunt vanaf dat moment uw interesse in een of meerdere woningen binnen dit plan aangeven. Om te kunnen reageren op de woningen heeft u een inschrijfnummer van Thuis in Limburg nodig. Heeft u zich nog niet ingeschreven, doe dit dan alsnog op www.thuisinlimburg.nl.

Tip
Wilt u op de hoogte gesteld worden van het exacte moment waarop de woningen online komen en u kunt reageren? Via Mijn pagina kunt u een persoonlijk zoekprofiel aanmaken of aanpassen. Als u binnen dit zoekprofiel aangeeft interesse te hebben in een woning in Venlo krijgt u automatisch een bericht als er woningen vrijkomen die aan het zoekprofiel voldoen (waaronder de woningen binnen dit plan Kerkhofweg).
Kijk voor meer informatie op de website van Woonwenz.

< Terug

PrintMail door
Limburg in beeld

Breng zelf Limburg in beeld via: