HoofdfotoHoofdfoto Sticker

Legenda


Lees meer

(Nieuw)bouwprojecten

Treebeek

Treebeek: 'Leven met karakter' Wonen in Treebeek is kiezen voor een wijk met warmte en gemoedelijkheid. Waar het rustig en groen wonen is door de ruime opzet van de wijk. Waar mensen wonen die elkaar kennen en een goede buur nooit ver weg is.

Belangrijkste kenmerken

  • PlaatsTreebeek (Brunssum West)
  • Start verhuur of verkoopeind oktober 2012
  • Verwachte opleverdatumeind 2012
  • Woningtype(s)eengezinswoningen, pleinwoningen en kangoeroe-woningen
  • Aantal woningen37
  • Koop of huurhuur
  • Prijzenvan ‚ā¨ 664,66 tot ‚ā¨ 798,00
  • Meer informatiewww.treebeek.nl

 

Een wijk waar kinderen snel vriendjes maken en spannende avonturen kunnen beleven. En waar kwalitatief goed onderwijs letterlijk ‘om de hoek’ is. We vertellen u graag meer, over de voorzieningen, de toekomstplannen (we werken hard om de wijk klaar te maken voor de komende 50 jaar). Maar u kunt beter zelf eens door de wijk lopen, de sfeer proeven en Treebeek beleven.
 
Nieuwsgierig geworden? Ga dan nu naar www.treebeek.nl om de wijk te ontdekken!
 
Nieuwbouw
De nieuwe duurzame en energiezuinige woningen aan het Treebeekplein passen bij de wijk. Ze zijn modern van uiterlijk en materiaalgebruik, maar passen ook goed bij de karakteristieke woningen in de rest van de wijk. We kiezen bewust voor verschillende typen woningen: zo is er straks plaats voor gezinnen en families, en ouderen. Zo is er voor ieder wat wils!
 
Op dit moment wordt de laatste hand aan 37 nieuwbouwwoningen gelegd. 20 Woningen hebben een sociale huurprijs die lager is dan € 664,66. 17 Woningen liggen boven deze grens. De huizen staan op misschien wel het mooiste plekje van de buurt: het Treebeekplein. Deze plek is van oudsher de centrale plek in de wijk. Dat wordt het ook weer, want als we met de huizen en het plein klaar zijn is dit een heerlijk groene en ruime ontmoetingsplek.
 
Woningzoekenden die een woning willen huren bij Wonen Zuid, dienen een algemene inschrijving bij Thuis in Limburg te doen. Inschrijving is gratis en vrijblijvend. Voor de nieuwbouwwoningen in Treebeek is er een apart toewijzingstraject, waarbij de reacties op de nieuwbouwwoningen via de website www.treebeek.nl worden geregistreerd. Bij de toewijzingen krijgen huurders van Wonen Zuid uit Treebeek voorrang. Hierbij wordt tevens naar de woonduur van deze huurders gekeken. Naast deze criteria zijn er ook inkomensvereisten. Voor de woningen tot € 664,66 geldt een maximuminkomen van € 34.085. Voor de woningen vanaf € 664,66 geldt een minimum inkomen vanaf € 34.085.
 
Ben je geïnteresseerd? Ga naar www.treebeek.nl om te reageren op een nieuwbouwwoning die bij jou past!
< Terug

PrintMail door
Limburg in beeld

Breng zelf Limburg in beeld via: