Nieuws

Is uw inschrijving al opnieuw geactiveerd?

19-04-2017

Om te kunnen reageren op het woningaanbod van diverse woningcorporaties is het nodig uw inschrijving eenmalig opnieuw te activeren. Tijdens het activeren controleert u uw vastgelegde persoonsgegevens. Daarbij is het ook nodig om persoonsgegevens (verplicht) aan te vullen.

U behoudt na het heractiveren van de inschrijving de opgebouwde inschrijfduur. Zolang uw inschrijving nog niet geheractiveerd is, kunt u ook nog niet reageren op beschikbare woningen. Thuis in Limburg correspondeert in de toekomst alleen per e-mail, daarom is het verplicht om bij het heractiveren een e-mailadres in te vullen.

Tipbericht instellen
Wanneer u voor 12 februari 2017 een tipbericht had ingesteld dient u na heractivering deze opnieuw in te stellen. Hiervoor dient u in te loggen en via uw 'mijn pagina' te kiezen voor 'Zoekprofiel en Tipbericht'. U vult daar uw zoekprofiel (wensen) in, zoals de voorkeur voor een appartement of woonwijk. Onderaan de pagina kunt u ervoor kiezen om een tipbericht te ontvangen (kies voor ja), vul daarbij uw e-mailadres in. Sla vervolgens alle gegevens op. U zult vervolgens een e-mail ontvangen ,op het door u opgegeven adres, als er woningaanbod wordt geadverteerd dat aan uw wensen en profiel voldoet.

Jaarlijkse verlenging
Eind dit jaar worden de berichten weer verzonden om uw inschrijving te verlengen. Elke inschrijving ontvangt normaliter na een jaar een e-mail met de vraag of u gratis bij Thuis in Limburg ingeschreven wil blijven staan. Vanwege een nieuwe website is besloten dat de berichten voor een verlenging pas vanaf december 2017 worden verstuurd. Dit is eveneens op de persoonlijke pagina zichtbaar.

Nieuwe website
Op 21 februari 2017 ging de nieuwe website van Thuis in Limburg online, waar het woningaanbod - huur- en koopaanbod- van diverse woningcorporaties op wordt geadverteerd. Vervolgens zijn alle woningzoekenden die op Thuis in Limburg waren ingeschreven per e-mail of brief benaderd om hun inschrijving te heractiveren.

Terug naar overzicht

E-mail

U kunt Thuis in Limburg via e-mail bereiken infothuisinlimburgnl. Vermeld altijd uw inschrijfnummer, naam, adres en geboortedatum.

Heeft u een dringende vraag neem dan contact op met een van deelnemende corporaties.

Contactformulier

Heeft u een een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in. 
 
 

Telefonisch

Stelt u uw vraag liever via telefoon? Dat kan bij de medewerkers van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Thuis in Limburg.

U vindt de telefoonnummers van de aangesloten corporaties bij de contactgegevens.