Nieuws

Laatste nieuws

Krijtland Wonen sluit aan bij Thuis in Limburg

13-01-2021

Stichting Krijtland Wonen en Woningstichting Simpelveld zijn per 1 januari 2021 samengesmolten tot het ‘nieuwe’ Krijtland Wonen. Per 19 januari sluit Krijtland Wonen zich aan bij Thuis in Limburg. Dit betekent dat Krijtland Wonen haar woningen voortaan via de website van Thuis in Limburg zal aanbieden. Ook worden de woningzoekenden die bij Krijtland Wonen staan ingeschreven overgenomen naar Thuis in Limburg.

Op 19 januari 2021 krijgen alle woningzoekenden van Krijtland Wonen bericht van Thuis in Limburg over het overzetten van de gegevens.

Was u nog niet ingeschreven bij Thuis In Limburg, dan vragen we u de inschrijving te activeren. U controleert uw gegevens en vult deze waar nodig aan. Vervolgens kunt u aan de slag op Thuis In Limburg. De inschrijftijd die u tot nu toe bij Krijtland Wonen heeft opgebouwd blijft uiteraard ongewijzigd.

Staat u zowel bij Krijtland Wonen als bij Thuis in Limburg ingeschreven? Op 19 januari krijgt u bericht dat uw inschrijving is overgenomen door Thuis in Limburg en dat hierdoor uw inschrijfdatum kan zijn aangepast.

 

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op via [email protected], of met het Krijtland Wonen via [email protected] of op 088 2025200.

Laatste nieuws

E-mail

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.

Telefonisch

Stelt u uw vraag liever via telefoon? Dat kan bij de medewerkers van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Thuis in Limburg.

U vindt de telefoonnummers van de aangesloten corporaties bij de contactgegevens.