Nieuws

Laatste nieuws

Onderzoek onder woningzoekenden Maastricht door RIGO

27-05-2021

Woningzoekenden in Maastricht, we hebben u nodig! Onderzoeksbureau RIGO doet in opdracht van de gemeente Maastricht en de Maastrichtse woningcorporaties onderzoek naar de verdeling van sociale huurwoningen in Maastricht, de woonruimteverdeling.

De verdeling van sociale huurwoningen gaat op verschillende manieren. Zo wordt een deel van de woningen verhuurd via aanbod, waarin inschrijftijd de volgorde bepaalt. Een ander deel van de woningen wordt verhuurd door bemiddeling aan specifieke doelgroepen.

Online enquête

Omdat woningzoekenden te maken krijgen met de woonruimteverdeling op het moment dat zij zich inschrijven bij Thuis in Limburg en gaan reageren op advertenties, willen we ook graag hun mening over het woonruimteverdeelsysteem weten. Dat doen we doormiddel van een online enquête.

Uitnodiging

We hebben een uitnodiging per email gestuurd naar alle mensen die een woning zoeken in Maastricht en in 2020 minstens 1 keer op een woning hebben gereageerd. Als u ook een uitnodiging heeft ontvangen, vul dan alstublieft de vragenlijst. Uw deelname levert een belangrijke bijdrage aan het onderzoek.

Samengevat

  • Enquête onder mensen die actief een woning zoeken in Maastricht
  • Uitnodiging per email
  • Graag voor 18 juni 2021 de vragenlijst invullen

 

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Laatste nieuws

E-mail

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.

Telefonisch

Stelt u uw vraag liever via telefoon? Dat kan bij de medewerkers van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Thuis in Limburg.

U vindt de telefoonnummers van de aangesloten corporaties bij de contactgegevens.