Nieuws

Laatste nieuws

Vincio Wonen sluit zich aan bij Thuis in Limburg

16-12-2019

Met ingang van 18 december 2019 sluit Vincio Wonen zich aan bij Thuis in Limburg.

Vincio Wonen, voorheen Woningstichting De Voorzorg, vindt het belangrijk, om mensen die op zoek zijn naar een woning, zo goed mogelijk te helpen. Daarom gaan zij vanaf 18 december 2019 hun woningen, die beschikbaar komen voor de verhuur, aanbieden via Thuis in Limburg.

Wat betekent dit voor woningzoekenden van Vincio Wonen?
Voor de actief woningzoekenden betekent dit dat zij vanaf 14 januari 2020 op één plek kunnen reageren op het woningaanbod in heel Limburg. Natuurlijk houden zij gewoon hun inschrijftijd en blijft Vincio Wonen hun aanspreekpunt. Het enige dat voor hen verandert is dat de woningen vanaf 14 januari 2020 geadverteerd worden op www.thuisinlimburg.nl. 

Vincio Wonen zorgt ervoor dat de inschrijvingen worden overgezet naar Thuis in Limburg. Woningzoekenden van Vincio Wonen ontvangen hierover een mail.

De verhuizing
In verband met de verhuizing naar Thuis in Limburg kan er niet met een Vincio - account gereageerd worden op woningen vanaf 18 december 2019 tot 14 januari 2020. Uiteraard zorgt Vincio Wonen ervoor dat woningen die in deze periode beschikbaar komen na 14 januari 2020 op de site van Thuis in Limburg blijven staan, zodat iedereen tijd heeft om op deze woningen te reageren.

Heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op via [email protected], of met Vincio Wonen. Zij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 uur tot 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur op telefoonnummer 045-5 22 32 55.

Laatste nieuws

E-mail

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.

Telefonisch

Stelt u uw vraag liever via telefoon? Dat kan bij de medewerkers van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Thuis in Limburg.

U vindt de telefoonnummers van de aangesloten corporaties bij de contactgegevens.