Nieuws

Laatste nieuws

Weller sluit zich aan bij Thuis in Limburg

13-02-2020

Medio maart 2020 sluit Weller zich aan bij Thuis in Limburg

Wat betekent dit voor woningzoekende van Weller?
Weller wil mensen die op zoek zijn naar een woning zo goed en zo snel mogelijk helpen. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken verhuurt Weller vanaf medio maart al haar huurwoningen via www.thuisinlimburg.nl. Inschrijvingen verlopen dus niet meer rechtstreeks via Weller. Qua dienstverlening verandert er verder niets. Woningzoekenden van Weller kunnen gewoon langskomen in de Wellerij of bellen met het KCC van Weller.

Bent u al ingeschreven bij Weller?
Dan behoudt u natuurlijk uw inschrijftijd en blijft Weller uw aanspreekpunt. Het enige dat er voor u verandert is dat de woningen vanaf medio maart geadverteerd worden op www.thuisinlimburg.nl. Wij zorgen ervoor dat uw inschrijving wordt overgezet naar ‘Thuis in Limburg’. Woningzoekenden ontvangen hierover nog een brief.

Nieuwe woningzoekenden schrijven zich in bij ‘Thuis in Limburg’
Het is niet meer mogelijk om u rechtstreeks bij Weller in te schrijven. Nieuwe woningzoekenden kunnen zich direct bij Thuis in Limburg inschrijven. Zo hoeft u straks niet over te stappen. 

Heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op via [email protected], of met het KCC van Weller (045-4048600).

Laatste nieuws

E-mail

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.

Telefonisch

Stelt u uw vraag liever via telefoon? Dat kan bij de medewerkers van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Thuis in Limburg.

U vindt de telefoonnummers van de aangesloten corporaties bij de contactgegevens.