Nieuws

Nieuwe website voor Thuis in Limburg

15-02-2017

Thuis in Limburg heeft per 21 februari 2017 een nieuwe website. We hebben hard gewerkt om deze nieuwe website overzichtelijker en makkelijker in gebruik te maken voor u als bezoeker. Tevens is met deze overgang naar de nieuwe website ook woningbezit uit Maastricht erbij gekomen. Het 'Woningburo Maastricht' is gefuseerd met Thuis in Limburg.

We wensen u veel geluk met het zoeken naar een nieuwe woning.

Gebruiksvriendelijk 
Op de nieuwe website kunt beter en sneller woningen vinden die passen bij uw inkomen. Door middel van icoontjes ziet u sneller hoeveel slaapkamers er zijn en in welk model de woning wordt aangeboden. Sommige modellen hebben een nieuwe naam gekregen. De nieuwe namen geven duidelijker aan wie het eerst voor de woning in aanmerking komt. Het aanbodmodel heet straks inschrijfduur en het direct te huur-model heet straks eerste reageerder. Ook kunt u straks uw inkomensverklaring toevoegen aan uw inschrijving.

Correspondentie alleen nog per mail
Thuis in Limburg correspondeert in de toekomst alleen nog maar per e-mail. Woningzoekenden die nog geen e-mailadres aan Thuis in Limburg hebben doorgegeven zijn per brief gevraagd om dat alsnog vóór 14 februari te doen.

Opnieuw activeren na 21 februari 2017
Op 21 februari is de nieuwe website van Thuis in Limburg weer online. Het is noodzakelijk dat alle woningzoekenden éénmalig hun inschrijving opnieuw activeren. Op 21 februari krijgen woningzoekenden die hun e-mailadres hebben opgegeven een e-mail, met daarin instructies om de inschrijving opnieuw te activeren. De overige woningzoekenden ontvangen nog een brief met de instructies en worden bij het activeren van hun inschrijving verplicht een e-mailadres toe te voegen. Woningzoekenden behouden bij activering hun huidige inschrijfduur. Activeren moet voor uiterlijk 1 mei 2017, anders vervalt de inschrijving en inschrijfduur.

Terug naar overzicht

E-mail

U kunt Thuis in Limburg via e-mail bereiken infothuisinlimburgnl. Vermeld altijd uw inschrijfnummer, naam, adres en geboortedatum.

Heeft u een dringende vraag neem dan contact op met een van deelnemende corporaties.

Contactformulier

Heeft u een een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in. 
 
 

Telefonisch

Stelt u uw vraag liever via telefoon? Dat kan bij de medewerkers van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Thuis in Limburg.

U vindt de telefoonnummers van de aangesloten corporaties bij de contactgegevens.