Nieuws

Laatste nieuws

Wonen Meerssen sluit aan bij Thuis in Limburg

16-01-2023

Per 26 januari sluit Wonen Meerssen zich aan bij Thuis in Limburg. Dit betekent dat Wonen Meerssen haar woningen voortaan via de website van Thuis in Limburg zal aanbieden. Ook worden de woningzoekenden die bij Wonen Meerssen staan ingeschreven overgenomen naar Thuis in Limburg.

Op 26 januari 2023 krijgen alle woningzoekenden van Wonen Meerssen bericht van Thuis in Limburg over het overzetten van de gegevens.

Was u nog niet ingeschreven bij Thuis In Limburg? Dan vragen we u de inschrijving te activeren. U controleert uw gegevens en vult deze waar nodig aan. Vervolgens kunt u aan de slag op Thuis in Limburg. De inschrijftijd die u tot nu toe bij Wonen Meerssen heeft opgebouwd blijft uiteraard ongewijzigd.

Staat u zowel bij Wonen Meerssen als bij Thuis in Limburg ingeschreven? Op 26 januari krijgt u bericht dat uw inschrijving is overgenomen door Thuis in Limburg en dat hierdoor uw inschrijfdatum kan zijn aangepast.

 

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op via [email protected], of met het Wonen Meerssen via [email protected] of op 043 366 47 77.

Laatste nieuws

E-mail

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.

Telefonisch

Stelt u uw vraag liever via telefoon? Dat kan bij de medewerkers van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Thuis in Limburg.

U vindt de telefoonnummers van de aangesloten corporaties bij de contactgegevens.