Nieuws

Laatste nieuws

Wonen Zuid sluit zich volledig aan bij Thuis in Limburg

21-05-2019

Wonen Zuid wil mensen die op zoek zijn naar een woning zo goed en zo snel mogelijk helpen. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken verhuurt Wonen Zuid met ingang van 4 juni al haar woningen via www.thuisinlimburg.nl. De woningen in de regio Parkstad Heuvelland verhuurden zij al via Thuis in Limburg. 

In Midden-Limburg heeft Wonen Zuid nu nog een ‘eigen’ woonruimteverdelingssysteem. In Parkstad Heuvelland worden de woningen al via Thuis in Limburg verhuurd. Voor de woningzoekenden is dit onderscheid niet klantvriendelijk. Ze hebben namelijk te maken met verschillende kanalen, inschrijvingen, spelregels en werkwijzen. Daarom kiest Wonen Zuid met ingang van 4 juni voor één systeem voor al haar woningzoekenden: Thuis in Limburg. Thuis in Limburg is een initiatief van verschillende woningcorporaties in Limburg. 

Wat betekent dit voor woningzoekenden van Wonen Zuid?
Voor de actief woningzoekenden betekent dit dat zij vanaf 4 juni op één plek kunnen reageren op het woningaanbod in heel Limburg. Natuurlijk houden zij gewoon hun inschrijftijd en blijft Wonen Zuid hun aanspreekpunt. Het enige dat voor hen verandert is dat de woningen vanaf 4 juni geadverteerd worden op www.thuisinlimburg.nl. 

Woningzoekenden hoeven nu nog niets te doen 
De huidige inschrijvingen van woningzoekenden bij Wonen Zuid worden per 4 juni overgezet naar Thuis in Limburg. Op het moment dat dit gebeurt ontvangen deze woningzoekenden persoonlijk bericht van Wonen Zuid hierover.

Nieuwe woningzoekenden schrijven zich in bij Thuis in Limburg
Het is niet meer mogelijk om bij Wonen Zuid in te schrijven. Nieuwe woningzoekenden kunnen zich direct op www.thuisinlimburg.nl inschrijven. Zo hoeven zij straks niet over te stappen. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie
In de rubriek Klantenservice op www.wonen-zuid.nl staat een overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden over dit onderwerp. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van het serviceteam van Wonen Zuid. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur ter bereiken op telefoonnummer
088 - 66 53 653.

Laatste nieuws

E-mail

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.

Telefonisch

Stelt u uw vraag liever via telefoon? Dat kan bij de medewerkers van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Thuis in Limburg.

U vindt de telefoonnummers van de aangesloten corporaties bij de contactgegevens.