Nieuws

Laatste nieuws

ZOwonen sluit aan bij Thuis in Limburg

01-07-2020

Per 1 juli sluit ZOwonen zich aan bij Thuis in Limburg. Dit betekent dat ZOwonen haar woningen voortaan via de website van Thuis in Limburg zal aanbieden. Ook worden de woningzoekenden die bij ZOwonen staan ingeschreven overgenomen naar Thuis in Limburg.

Tussen 1 en 7 juli 2020 krijgen alle woningzoekenden van ZOwonen bericht van Thuis in Limburg over het overzetten van de gegevens.

Was u nog niet ingeschreven bij Thuis In Limburg, dan vragen we u de inschrijving te activeren. U controleert uw gegevens en vult deze waar nodig aan. Vervolgens kunt u aan de slag op Thuis In Limburg. De inschrijftijd die u tot nu toe bij ZOwonen heeft opgebouwd blijft uiteraard ongewijzigd.

Staat u zowel bij ZOwonen als bij Thuis in Limburg ingeschreven? Tussen 1 en 7 juli 2020 krijgt u bericht van Thuis in Limburg of uw inschrijfdatum is aangepast.

 

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op via [email protected], of met het Bewonersadviescentrum van ZOwonen via (046) 420 96 00 of [email protected]

Laatste nieuws

E-mail

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.

Telefonisch

Stelt u uw vraag liever via telefoon? Dat kan bij de medewerkers van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Thuis in Limburg.

U vindt de telefoonnummers van de aangesloten corporaties bij de contactgegevens.