Inschrijven

Wilt u een woning huren in Limburg of Zuidoost Brabant? Met een inschrijving als woningzoekende kunt u reageren op de vrijkomende huurwoningen in deze regio.

Inschrijven als woningzoekende

U kunt zich hier kosteloos inschrijven als woningzoekende voor Limburg en Zuidoost Brabant. Dit kan als u 18 jaar of ouder bent en in Nederland mag wonen. 

Na uw inschrijving ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw inschrijving. Controleer regelmatig of uw gegevens nog kloppen. Zijn uw gegevens niet juist, dan kan dat leiden tot het intrekken van een woningaanbieding. Wijzigingen kunt u eenvoudig doorvoeren als u bent ingelogd op uw persoonlijke pagina.

Staat u al ingeschreven bij Vincio Wonen?

Onlangs is Vincio Wonen, voorheen Woningstichting De Voorzorg, aangesloten bij Thuis in Limburg. Staat u op dit moment bij Vincio Wonen ingeschreven en nog niet bij Thuis in Limburg, dan wordt uw inschrijving vanzelf overgenomen. U ontvangt een bericht wanneer u kunt inloggen bij thuisinlimburg.nl. Het is dan niet nodig om zelf in te schrijven bij Thuis in Limburg.

Staat u al ingeschreven bij Weller?

Medio maart 2020 sluit Weller zich aan bij Thuis in Limburg. Staat u op dit moment bij Weller ingeschreven en nog niet bij Thuis in Limburg, dan wordt uw inschrijving vanzelf overgenomen. U ontvangt een bericht wanneer u kunt inloggen bij thuisinlimburg.nl. Het is dan niet nodig om zelf in te schrijven bij Thuis in Limburg.

Privacy beleid

Thuis in Limburg gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Bij het inschrijven wordt gevraagd in te stemmen met de voorwaarden bij de inschrijving en de privacy voorwaarden. Lees voordat u start met inschrijven alvast deze voorwaarden door.

Wat heeft u nodig?

 


Ongeveer 10 minuten van uw tijd
om uw gegevens in te voeren en een zoekprofiel aan te maken.


Gegevens over uw bruto jaarinkomen
Inkomensgegevens van alle gezinsleden die ouder zijn dan 18 jaar (niet zijnde meeverhuizende kinderen). Het bruto jaarinkomen vindt u op de inkomensverklaring die u opvraagt bij de Belastingdienst (via 0800 0543). 
 

 

 

 Start inschrijving >