HoofdfotoHoofdfoto Sticker

Spelregels - Zoekmodellen

Woningen op Thuis in Limburg worden aangeboden in vijf zoekmodellen; het aanbodmodel, optiemodel, direct te huur model, lotingmodel, en het koopmodel.

Voor het optiemodel gelden enkele spelregels:
 • Als toewijscriterium is niet uw inschrijfduur, maar de datum waarop u een optie neemt bepalend voor uw plaats in de wachtrij. Uw plek in de wachtrij geeft u een beeld van de kans die u heeft op een woning. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen.
   
 • Soms zijn er onvoldoende gegevens om u een goed beeld te geven van uw wachttijdindicatie. Is dit het geval, dan wordt er geen indicatie getoond.
   
 • U kunt uw optie tijdelijk in de parkeerstand zetten. Dan bieden wij u tijdelijk geen woning aan. U kunt de parkeerstand op elk gewenst moment zelf in- of uitschakelen. De parkeerstand geldt per genomen optie.
   
 • Voor bepaalde optieclusters gelden leeftijdscriteria. Als u niet aan deze criteria voldoet en u neemt toch een optie, dan, komt u automatisch in de parkeerstand terecht. Pas als u voldoet aan de leeftijdscriteria kunt u de parkeerstand uitschakelen.
   

 

Print
Limburg in beeld

Breng zelf Limburg in beeld via: