Terug naar overzicht

Nieuwbouwappartementen Hoolhoes, Limmel (Maastricht)

De buurten Limmel en Nazareth in Maastricht krijgen een nieuw, levendig hart. Hoolhoes! In dit nieuwe centrum komen 28 energiezuinige sociale huurappartementen van Servatius met ieder ongeveer 15 zonnepanelen. Naast deze woningen komen er ook winkels, o.a. supermarkt Jan Linders, voorzieningen en 42 koopwoningen.

Aannemer Wijnen Bouw Someren B.V. is gestart met de bouw. In 2022 is het nieuwe (winkel)centrum met onze appartementen klaar. 

Meer informatie over het nieuwe centrum leest u op www.nieuwbouw-hoolhoes.nl.

Woningomschrijving

De woningen bevinden zich boven de Jan Linders op de 1e en 2e verdieping en zijn bereikbaar met een lift. Handig! Eenmaal uit de lift gestapt loopt u via de binnentuin naar uw appartement. De privĂ© binnentuin is enkel toegankelijk voor (mede)bewoners en bezoekers. 
Parkeren van uw auto kan op de openbare parkeerplaats direct naast het gebouw en is gratis. Heeft u een fiets of scootmobiel? Deze kan gestald worden in de bergingsruimte op de begane grond.

De indeling bestaat uit een woonkamer met open leefkeuken, 2 slaapkamers en een badkamer met douche en toilet (in enkele gevallen is het toilet separaat). 
Ieder appartement beschikt over een loggia dat te bereiken is via de woonkamer. De indeling van de woningtypes kunt u hieronder op de plattegrond bekijken.

Deze levensloopbestendige appartementen zijn alleen bedoeld voor mensen met een WMO-advies en senioren.

 

Plattegrond woningtypes

Bekijk hier de plattegronden van de verschillende woningtypes:
[klik op de afbeelding om te vergroten]

Bekijk hier de verkavelingstekening van Hoolhoes.

Interesse?

Inmiddels zijn nagenoeg alle woningen toegewezen. De termijn voor inschrijven is helaas verstreken. Actuele informatie vindt u op de website van Servatius.


Foto's

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Afbeelding

Kenmerken

WoningtypeAppartement met lift
Oppervlakte woningen70-90m²
Doelgroep55+

Planning

Startdatumbegin 2021
Datum van oplevering2022
Terug naar overzicht