Terug naar overzicht

Nieuwbouwappartementen Caberg Parc (Caberg-Malpertuis, Maastricht)

Op de plaats van de ‘pisbakkenbuurt’ (Caberg Zuid-Oost) verrijst volgend jaar Caberg Parc. Deze realisatie bestaat uit twee fases. Caberg Parc Fase 1 zijn 35 koopwoningen die ontwikkelaar Van Wanrooij ontwikkelt. Caberg Parc Fase 2 zijn 50 sociale huurappartementen die aannemer BAS-bouw in opdracht van Servatius bouwt. 

Inmiddels zijn alle woningen in de Pieter Poststraat en omgeving gesloopt. De voorbereidende werkzaamheden zijn begonnen.

Naar verwachting start de bouw van de huurappartementen in het eerste deel van 2022. 

Over de huurappartementen

De huurappartementen zijn gelijkvloers, energiezuinig, gasloos en voorzien van twee slaapkamers en geschikt voor een- en tweepersoonshuishoudens. Ongeveer de helft van deze huurappartementen wordt aan een zorgpartij verhuurd.  Bij de woningtoewijzing krijgen inwoners van Caberg die als woningzoekende staan ingeschreven bij Thuis in Limburg, voorrang op een woning. Andere toewijzingsregels bespreekt Servatius met de bewonerscommissie Caberg.

Interesse?

Heeft u interesse in een van deze sociale nieuwbouwappartementen? Vul dan het inschrijfformulier in via de website van Servatius. U wordt dan op de hoogte gehouden van de voortgang van de bouw, de plattegronden van de woningen, huurprijzen en toewijzingscriteria. 

Over de koopwoningen

Voor informatie over de bouw en verkoop van de koopwoningen kunt u contact opnemen met Van Wanrooij. U kunt zich inschrijven via hun website.  


Foto's

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Afbeelding

Kenmerken

Aantal woningen85

Planning

Startdatum2021
Datum van opleveringfeb/maart 2024
Terug naar overzicht