Terug naar overzicht

Nieuwbouw Malpertuis (Maastricht)

Aan de Criekenput/Widelanken in Malpertuis zijn in 2017 in totaal 117 woningen gesloopt ten behoeve van nieuwbouw (fase 1).

Er komen in totaal 80 energiezuinige appartementen aan de Criekenput. De appartementen krijgen maximaal een huurprijs van € 633,25 (prijspeil 2021). Met deze huurprijs komen bewoners in aanmerking voor huurtoeslag. De appartementen worden gebouwd voor één- en tweepersoons huishoudens (jong en oud) en zijn circa 65m2 groot. Alle woningen zijn rollatortoegankelijk en een aantal woningen rolstoelstoeltoegankelijk.

Planning
Aannemersbedrijf Laudy Bouw & Ontwikkeling gaat de woningen bouwen en start in 2021.
In 2022 zijn de woning gereed.

Vrije sector eengezinswoningen
Verderop (aan de Widelanken) is Coen Hagedoorn Ontwikkeling van plan om 22 vrije sector woningen te bouwen. Hier is nog geen informatie over bekend.

Verdere plannen
Iets verderop aan de Widelanken volgt mogelijk een tweede fase. Als voorbereiding hierop is Servatius sinds 2019 bezig met het herhuisvesten van bewoners. In het voorjaar van 2021 worden de woningen gesloopt.

Interesse?
Dan kunt u een mail sturen naar m.maenenservatiusnl.
Vermeld in de mail de volgende gegevens: uw naam, huidige adres, mailadres en inschrijfnummer van Thuis In Limburg. Wij houden u dan op de hoogte van de voortgang van de bouw, de plattegronden van de woningen, huurprijzen en toewijzingscriteria.


Foto's

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Afbeelding

Kenmerken

Aantal woningen80
Oppervlakte woningen65m²
Huurprijzenmaximale huurprijs van € 633,25 (prijspeil 2021)

Planning

Startdatum2021
Datum van oplevering2022
Start verhuureind 2021
Terug naar overzicht