Terug naar overzicht

Doctor Jaegerstraat Heerlen (Wonen Limburg)

Tot voor kort stond hier een gedeelte van de voormalige technische school naar een ontwerp van architect Jan Stuyt. Op de plek waar de bijgebouwde vleugel (uit 1957) stond, gaat Wonen Limburg 13 betaalbare, energiezuinige woningen bouwen.

Sloop voormalig HTS gebouw 
Het uit 1957 stammend bouwwerk is gesloopt. De binnenzijde van het gebouw is volledig ontdaan van herbruikbare bouwmaterialen. De gebouwen op het middenterrein waren al eerder in opdracht van de gemeente Heerlen gesloopt. 

Op de contouren van het oude schoolgebouw gaat Wonen Limburg in totaal 13 betaalbare, energiezuinige conceptwoningen bouwen. Conceptwoningen worden in een zeer korte bouwtijd gerealiseerd en vormen een mooie aanvulling in deze woonwijk. 

We verwachten dat we begin 2024 de sleutels kunnen uitreiken aan de nieuwe bewoners.

Zodra er meer informatie bekend is over de woningen, vindt u deze hier.

 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in het sociale huursegment is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de huurtoeslaggrens (voor 2023 is deze €808,06).


Foto's

Geen afbeeldingen beschikbaar

Op de kaart

Kenmerken

Aantal woningen13

Planning

Datum van opleveringbegin 2024
Terug naar overzicht