Terug naar overzicht

Hoebenakker Nederweert (Wonen Limburg)

Op deze locatie verwachten we eind 2021 te kunnen starten met de nieuwbouw van in totaal 10 huurhuizen; zes levensloopbestendige woningen in het sociale huursegment en vier gezinswoningen in de middenhuur.

Eind 2021 verwachten we te kunnen starten met de nieuwbouw
Voordat er gebouwd wordt zal er een uitgebreide planologische procedure doorlopen worden omdat het plan op een paar onderdelen niet in het huidige bestemmingsplan past. De verwachting is dat de omgevingsvergunning voor het bouwplan medio 2021 verleend kan worden. In het najaar van 2021 kan de bouw dan starten. Tegen die tijd worden de sociale huurwoningen te huur aangeboden via www.thuisinlimburg.nl. De middenhuurwoningen zijn te vinden op www.wonenlimburgaccent.nl.

 

Hoe gaan de woningen er uit zien?
Die informatie is op dit moment nog niet beschikbaar. Momenteel werken we aan een definitieve invulling van onze bouwplannen. Zodra er meer informatie beschikbaar is, vindt u die op deze projectpagina. 

 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in het sociale huursegment is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de huurtoeslaggrens (voor 2021 is deze € 752,33). 


Foto's

Geen afbeeldingen beschikbaar

Op de kaart

Kenmerken

Aantal woningen10

Planning

StartdatumEind 2021
Terug naar overzicht