Terug naar overzicht

Annadaelstraat Sittard (Wonen Limburg)

Het plan is om op deze locatie in totaal 8 woningen te bouwen. Zoals het er nu naar uitziet, verwachten we dat de nieuwe bewoners nog voor de zomervakantie van 2023 kunnen verhuizen naar hun nieuwe woning.

Het was een tijd onduidelijk welke nieuwbouw zou passen op de locatie aan de Annadaelstraat in Sittard. Inmiddels zijn we hierin zover, dat we een doorkijk kunnen geven naar onze plannen. 

 

Behoefte aan gezinswoningen
In samenwerking met de gemeente Sittard-Geleen hebben we diverse mogelijkheden onderzocht. Het bouwen van gezinswoningen is als resultaat uit het onderzoek gekomen. Daarbij hebben we met het maken van de plannen rekening gehouden met het groene karakter van de locatie.

 

Het plan
We zijn van plan op deze locatie aan de Annadaelstraat (zie tekening hieronder) 8 gezinswoningen te bouwen. Deze zeer energiezuinige woningen hebben drie slaapkamers op de verdieping. Parkeren kan op eigen terrein. Het huidige parkeerhofje komt te vervallen. Hiervoor in de plaats worden 6 nieuwe parkeerplaatsen aangelegd. 

De duurzame woningen worden grotendeels in de fabriek geproduceerd. Voordeel hiervan is dat we veel sneller kunnen bouwen én er veel minder af- en aanvoer van materialen op de bouwlocatie is. Daarmee wordt de overlast tijdens de bouw tot een minimum beperkt. Door de productiemethode gaat de kwaliteit van de bouw omhoog en is er in de hele productieketen minder CO2 uitstoot.

 

De planning
Eind 2022 kunnen we de woningen gaan bouwen. Gezien de snelle bouwmethode verwachten we dat de nieuwe bewoners nog voor de zomervakantie van 2023 kunnen verhuizen naar hun nieuwe woning.

 

Vragen? Wij beantwoorden deze graag!
Heeft u vragen over dit plan? Bel dan 088 - 3850 800 en vraag naar Roger Wintraecken. Hij kan u meer vertellen over dit plan. 

Mailen kan ook: mail uw vraag naar [email protected]


Foto's

AfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Afbeelding

Kenmerken

Aantal woningen8 gezinswoningen

Planning

Startdatumeind 2022
Datum van opleveringzomer 2023
Terug naar overzicht