Terug naar overzicht

Nieuwbouwappartementen Groene Loper Wittevrouwenveld (Maastricht)

In de wijk Wittevrouwenveld komen 20 energiezuinige nieuwbouwappartementen aan de Groene Loper. Deze appartementen zijn onderdeel van een totale ontwikkeling van Maasvallei bestaande uit 80 appartementen en 14 eengezinswoningen. Aannemer Laudy Bouw & Ontwikkeling is geselecteerd om het project uit te voeren. De bouw van de appartementen begint in het najaar  van 2021. Naar verwachting zijn de woningen eind 2022 klaar.

Ligging

Met de realisatie van dit de appartementen ontstaat er een mooie mix van type woningen en diversiteit aan bewoners aan de Groene Loper. Het complex is gelegen aan de noordzijde van de Groene Loper met de voorzieningen, zoals winkels en een supermarkt op steenworp afstand.

Ook is het gunstig gelegen met de nabijheid de oprit naar de A2/A79 en ligt het op geringe afstand van de Geusselt, dat zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een stedelijk sport en recreatiepark. 

Woningomschrijving

Er worden 20 appartementen over 5 woonlagen gerealiseerd. Met maximaal 5 appartementen per verdiepingsvloer ervaart u het wonen als persoonlijk en kleinschalig. En dat geeft een veilig gevoel.

Het complex is voorzien van een algemene fietsenstalling op de begane grond. Via de lift en de corridor komt u bij uw appartement. 

Het appartement is voorzien van een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, wastafel en een toilet en een balkon/terras. Uw privé buitenberging is gelegen bij het appartement en is gecombineerd met de interne berging. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasautomaat en wasdroger gelegen. De indeling van het appartement kunt u op de plattegrond bekijken.

Parkeren van uw auto kan op de openbare parkeerplaatsen in de omliggende straten en is gratis. 

Duurzaam en energiezuinig

Met zonnepanelen op het dak en een individuele ventilatiewarmtepomp met warmteterugwinning, zult u merken dat uw energielasten erg laag zijn. Bovendien zult u ervaren dat het hoogwaardig geïsoleerde en duurzaam gebouwde complex een heel prettig binnenklimaat heeft.

Interesse?

Heeft u interesse in een van deze sociale nieuwbouwappartementen? Vul dan het inschrijfformulier in via de website van Servatius. U wordt dan op de hoogte gehouden van de voortgang van de bouw, de plattegronden van de woningen, huurprijzen en toewijzingscriteria. 


Foto's

Afbeelding

Op de kaart

Kenmerken

WoningtypeAppartement met lift
Aantal woningen20

Planning

Startdatumnajaar 2021
Datum van opleveringeind 2022
Terug naar overzicht