Terug naar overzicht

Maaslandstraat Horn (Wonen Zuid)

De nieuwe entree van Horn begint vorm te krijgen

In Horn, aande Maaslandstraat, bouwen wij 16 levensloopbestendige en 20 nultreden woningen. Jong en oud leeft hier straks gezellig samen. Wij verwachten deze prachtige woningen begin 2022 te kunnen verhuren.

 

Een prima locatie

Horn ligt op een steenworp afstand van het centrum van Roermond. Hier vind je alle voorzieningen. Behoefte aan rust en natuur? Met de auto ben je binnen 10 minuten in natuurgebied Leudal. Horn hoort dan ook bij de gemeente Leudal. Deze gemeente heeft een grote diversiteit aan winkels, scholen, zorg, verenigingsleven, sportactiviteiten en natuur. Vooral dit laatste maakt de gemeente populair voor een vakantie of gewoon voor een dagje weg.

 

Levensloopbestendige woningen

Pluspunten van een levensloopbestendig woning

De levensloopbestendige woningen hebben een open keuken, drie slaapkamers (een op de begane grond en twee op de eerste verdieping), een separaat toilet en een badkamer met inloopdouche en een toilet. De woningen zijn rollator toegankelijk. Bovendien zijn de woningen zeer energiezuinig. Het dak is voorzien van zonnepanelen en de woningen hebben een warmtepomp en een WTW installatie. Verder beschikken alle woningen over een eigen berging in de tuin waar een scootmobiel kan worden gestald. Bij de woningen is voldoende parkeergelegenheid.  

 

Voor wie zijn de woningen bestemd?

Huishoudgrootte         : maximaal 4 personen
Leeftijd                        : vanaf 23 jaar

 

Mensen uit de gemeente Leudal met een WMO indicatie krijgen de eerste voorkeur

Dan moet er wel een medische noodzaak zijn tot verhuizen naar een levensloopbestendige woning. Bent u in het bezit bent van een WMO-indicatie en heeft u interesse in een woning? Neem dan contact met ons op voordat u reageert. U kunt bellen naar 088 66 53 653.

 

Nultreden woningen

De voordelen van een nultreden woning

De woningen hebben een open keuken, twee slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en een toilet. Bovendien beschikken de woningen over een inpandige berging. De woningen zijn rolstoel toegankelijk. Verder zijn de woningen zijn zeer energiezuinig. Er liggen zonnepanelen op de daken en ze hebben een warmtepomp en een WTW-installatie. Alle woningen beschikken over een eigen berging in de tuin waar een scootmobiel kan worden gestald. Er is voldoende parkeerplaats aanwezig.

 

Voor wie zijn de nultreden woningen bestemd?

Huishoudgrootte         : maximaal 2 personen
Leeftijd            :           : vanaf 23 jaar

 

Mensen uit de gemeente Leudal met een WMO indicatie krijgen de eerste voorkeur

Dan moet er wel een medische noodzaak zijn tot verhuizen naar een nultreden woning. Bent u in het bezit bent van een WMO-indicatie en heeft u interesse in een woning? Neem dan contact met ons op voordat u reageert. U kunt bellen naar 088 66 53 653.

 

Reageren

Zodra de woningen beschikbaar komen voor verhuur, dan worden deze op de website van Thuis in Limburg bij het aanbod geplaatst. Om er op te kunnen reageren moet u ingeschreven staan bij Thuis in Limburg.


Op de kaart

Afbeelding

Kenmerken

Aantal woningen16 en 20

Planning

Datum van opleveringbegin 2022

Brochures

PdfPdf
Terug naar overzicht