Terug naar overzicht

Nieuwbouwappartementen Bloemenhof, Echt

Op de plek van voormalig Pannenfabriek gebroeders Cuypers verrijst een nieuwe buurt: Bloemenhof. Bloemenhof wordt een heerlijke plek om te wonen, met 20 gezellige koopwoningen en 44 fijne huurappartementen. De buurt is omgeven door groen, waar je straks lekker een wandelingetje maakt en elkaar ontmoet voor een praatje. De koopwoningen zijn verkocht via JPO. De appartementen worden verhuurd via Nester.

Ligging van de appartementen

De appartementen zijn verdeeld over 2 bouwblokken: blok A en blok B. De bouwblokken zijn identiek aan elkaar. Op de kaart is de ligging te zien.

Het gebouw

Vanuit het entreeportaal komt men in een centrale ruimte van waaruit de appartementen worden ontsloten. In de centrale hal is ook de lift en de toegang tot het trappenhuis. Naast de 3 woonverdiepingen, heeft het gebouw een souterrain met de individuele bergingen en de opstelplaatsen voor scootmobielen.

De appartementen

De gloednieuwe appartementen zijn gebouwd volgens de laatste inzichten. Ook op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn de appartementen goed geïsoleerd en liggen er zonnepanelen op het dak van het gebouw die zijn aangesloten op de meterkast in de woning. De woningen zijn levensloopbestendig ingedeeld, zodat de bewoner er lang prettig in kan blijven wonen. De meeste appartementen in de complexen hebben 2 slaapkamers. De overige appartementen hebben 1 slaapkamer.

Elk appartement heeft een berging in het souterrain, waar de bewoner makkelijk spullen kan opbergen. In het souterrain is een gezamenlijke ruimte waar per appartement een plek is gereserveerd voor het opladen van bijvoorbeeld een scootmobiel of elektrische fiets.

Verhuur

De woningen hebben begin september op de website van Thuis in Limburg bij het aanbod gestaan. De inschrijftermijn is inmiddels gesloten.


Foto's

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Afbeelding

Kenmerken

WoningtypeAppartement met lift
Aantal woningen44

Planning

Datum van opleveringeinde 2023
Start verhuurInschrijftermijn gesloten

Brochures

Pdf
Terug naar overzicht