.

 

Woont u al in een huurwoning van een van onderstaande corporaties maar bent u nog niet (opnieuw) ingeschreven bij Thuis in Limburg? Lees dan gauw verder. U weet immers nooit wat er op uw pad komt.
 

Waarom nu al inschrijven?

Verreweg de meeste woningen worden toegewezen op basis van inschrijfduur. Hoe eerder u een inschrijving doet, hoe meer inschrijfduur u opbouwt en hoe meer kans u straks heeft op een passende woning die aan uw wensen voldoet. In veel regio’s is de druk op de woningmarkt groot, ook In Limburg! Er is erg veel vraag en maar weinig aanbod. Dat betekent lange wachttijden (± 5 jaar) voor een passende woning in populaire buurten en woongebouwen. Het is daarom zo belangrijk dat u nu al inschrijfduur opbouwt!
 

Inschrijven is gratis, vrijblijvend en zo gedaan

Door onderstaande gegevens in te vullen kunt u zich in 5 simpele stappen inschrijven als woningzoekende:
• uw persoonlijke gegevens
• gegevens van uw partner
• gegevens meeverhuizende kinderen/volwassenen
• uw huidige woonsituatie (koop/huur)
• kies uw gebruikersnaam/wachtwoord
Daarna hoeft u pas in actie te komen als u daadwerkelijk aan verhuizen toe bent. Tot die tijd moet u wel elk jaar uw inschrijving verlengen. Hiervan krijgt u automatisch bericht.
 

Niet ingeschreven en snel een woning nodig?

In heel bijzondere gevallen kunt u voorrang krijgen op een huurwoning. Er moet bijvoorbeeld sprake zijn van een plotselinge medische noodzaak. We adviseren u in dit geval om met ons contact op te nemen voor meer informatie. Als u al langer ziek bent, is er geen plotselinge noodzaak! U kunt dan dus geen voorrang krijgen. Daarom is nu inschrijven zo belangrijk.
 

Inschrijven

Meer info?

Stap voor stap inschrijven of
alles nog eens rustig nalezen?
Download de brochure op onze inschrijfpagina.

Naar inschrijfpagina

Bekijk hier de filmpjes met ervaringen van onze huurders

Zij laten zien waarom het zo belangrijk is om je NU alvast in te schrijven!

 

Meneer en mevrouw Verweij doen de vetertest!

En komen tot de conclusie dat hun huidige woning helemaal niet zo geschikt is als ze straks minder mobiel worden.

 

Mevrouw Rudolph heeft een passende woning gestrikt!

“Ik ben heel blij dat iemand mij jaren geleden vertelde over de lange inschrijfduur voor een passende woning. Omdat ik me toen meteen heb ingeschreven woon ik nu in een fijn appartement zonder obstakels!”

 

Mevrouw Pieters doet de vetertest!

“Het is me toch wat dat ik de trap niet meer af kon komen... En dan duurt het ook nog eens 5 jaar voordat ik aan de beurt ben voor een geschikte woning.”

Mevrouw Paffen:

“Een aantal jaren geleden heb ik al eens tegen mijn familie gezegd dat ik niet wist of ik in mijn huidige woning kon blijven wonen. Mijn kleinzoon heeft mij toen direct ingeschreven bij Thuis in Limburg. Op het moment dat mijn huisarts vond dat ik door mijn gezondheidsproblemen beter kon verhuizen, hoefde ik daardoor gelukkig niet lang op een woning te wachten.” Mevrouw Paffen lacht. “Maar toen het eenmaal zover was, wilde ik niet meer. Ik dacht: hoe kom ik van A naar B? Ik wist helemaal niet wat ik moest doen. Mijn dochter heeft me een duwtje in de rug gegeven en nu zit ik hier.” Mevrouw Paffen kijkt trots rond. “En wat ben ik er blij mee. Het appartement is prachtig. Het is net een bungalow. We hebben alleen maar hoeven te texen en een vriend van de kegelclub heeft de nieuwe vloer gelegd.” Lees meer

Mariet Spiekers-Sangers:

“Ik ben blij dat we de stap hebben gezet.” Nu woont Mariet waar graag wilde wonen. In het centrum van Geleen. Omdat ze zich al jaren geleden heeft ingeschreven. “Ik woonde fijn met mijn man in een eigen woning in Lindenheuvel Geleen. Een woning met een tuin en een vijver. Onze eerste woning samen. Eind jaren negentig kreeg mijn man reuma en hartproblemen. Van kennissen hoorde ik dat je lang moest wachten op een woning. Dus hebben we ons alvast ingeschreven bij de woningvereniging. Weg uit ons huis wilden we zeker nog niet.” Lees meer

Dhr. Fermin:

“Na jaren in België te hebben gewoond, ben ik teruggekeerd naar Maastricht. Ik stond gelukkig al langer ingeschreven bij Thuis in Limburg, maar ben eerst ingetrokken bij mijn zoon. Dat is naar Curaçaos gebruik heel gewoon.

Vanaf dat moment ben ik gaan zoeken via Thuis in Limburg. Op enig moment werden nieuwbouwappartementen in Maastricht geadverteerd, daar had ik wel oren naar. Lees meer

Deze campagne is een samenwerking tussen onderstaande corporaties: